Inner Beauty Tribe

Wat een reis, hè?

Je ziet meer, je voelt meer en je wilt waarschijnlijk meer van het leven dan waar je vroeger genoegen mee zou nemen. Je leert groots te dromen, misschien heb je een goede glimp opgevangen van je purpose, en als één ding zeker is, is het dat je het innerlijk werk doet. Helen, op je ellenbogen door de modder tijgeren als het moet, je angsten onder ogen zien - je bent zo gegroeid. En ook al voelen de stappen die je zet verrijkend, je hebt ook gemerkt dat deze spirituele reis soms een eenzame tocht is.

DSC03413 (1)

Misschien heb je vrienden verloren, of heb je opgemerkt dat sommige vriendschappen niet meer hetzelfde voelen. Je zou graag écht VERBINDEN met de mensen om je heen, kunnen praten over de dingen die je 's nachts wakker houden: zowel de zorgen als de dromen. Maar als je begint over manifestatie, de ideeën voor je eigen bedrijf, je ervaringen tijdens een ademwerksessie, of ​​je gedachten over wat er in de wereld gaande is, heb je niet het gevoel dat het landt. Alsof je niet dezelfde taal spreekt. En de vraag is of je überhaupt de vrijheid voelt om deze dingen te delen.

 

Je weet dat het leven grote plannen voor je heeft en je bent vastbesloten om ze realiteit te maken, maar je hebt je tribe nodig. En de begeleiding om je af en toe een duwtje in de rug te geven, is welkom. Hoeveel kracht zou het geven om een ​​veilige kring van gelijkgestemden te hebben met wie je kunt sparren, die je steunen en met wie je die radicaal eerlijke gesprekken kunt voeren? Ein-de-lijk. De mensen die je snappen.

De mensen bij wie je jezelf kunt zijn. Jouw mensen.

This is for you if want to live a soulful life that is meaningful, feeling connected to a community of people you feel safe with.

DSC03964

Wat kun je verwachten?

Toegang tot Become Her, Ultimate Focus Program en toekomstige cursussen, live-events, community-avonden, meditaties waar je altijd en overal toegang toe hebt, een boekenclub, en natuurlijk: manieren om met je tribe members te communiceren.

Later worden daar ook nog maanupdates, heerlijke én voedzame veganistische recepten van de beste chef-koks, en challenges om je te helpen de teachings uit de tribe te implementeren aan toegevoegd.

Bonus alert!

Als member krijg je mooie extra's. Zo krijg je toegang tot de cursussen Become Her en Ultimate Focus. Daarbij blijf je als founding member altijd deze startprijs betalen, ook als de prijzen voor nieuwe leden omhoog gaan. 
 

Db2Y-KKQ

Listenup, you are *meant* to be supported. In fact, it makes the difference between you being successful - or wildly successful. Surround yourself with those who have dreams and desires - and help you realize yours. Tell me, can you allow yourself to receive?

How it works:

Stap 1

Kies jouw type membership

Stap 2

Houd je inbox goed in de gaten! Je ontvangt een mail met alle info.

Stap 3

Neem alvast een kijkje in de desktop versie van de app.

Stap 4

Schakel notificaties zodat je op de hoogte blijft van nieuwe content en live sessies!

picture-scaled

What you will get

Become Her
Ultimate Focus Program by Nick
Meditation Vault
Community Nights
Magical Manifestation Stories
Conscious Community
After your retreat
Book club

And we'll soon add...
Astrology and Human Design
Moon Updates
Morning Practice Rituals
Evening Ritual Ideas

mandela-text

What our clients say ?

Eveline

Magisch hoe het Mayke lukt om me steeds weer in contact te brengen met de wijsheid van mijn eigen hart. Ze leert me om te zien dat de antwoorden op al mijn vragen al in mijzelf aanwezig zijn. Binnen een sessie begeleidt Mayke Me naar mijn diepste gevoelens en verlangens. Daarna kijken we samen welke concrete srappen ik zou kunnen nemen om in mijn dagelijks leven meer vanuit mijn eigen hart te leven. het effect vande sessies is echt enorm voelbaar en werkt door op de lange termijn. Ik voel me rustiger, wijzer, krachtiger en vooral meer mezelf! Ontzettend bedankt, Mayke <3

Eveline

Op dit moment heb ik meerdere workshops, een retreat en een fantastische sessie met Nick (gene keys reading) gevold bij Inner Beauty. Ik kan met alle oprechtheid zeggen dat het de beste ervaringen zijn geweest. De ene ervaring heeft tot de andere geleid en ik gun het iedereen zo om dit gevoel van connectie mee te maken, De teachers en host zijn zo betrokken en doen er alles aan om de ervaringen bij ieder individu te laten aansluiten. Aleen maar liefde!

Felicia de Voigt

Felicia

Welcome home.

De plek waar je sensitiviteit wordt toegejuichd, je potentieel wordt gezien en je diepste verlangens worden aangemoedigd. Ik weet dat dat wel eens anders is geweest. Ik weet dat het niet altijd zo is geweest. In deze tijd, waarin iedereen een mening lijkt te hebben en polarisatie zo sterk aanwezig is, is het moeilijk om dichtbij jezelf te blijven. Verbonden blijven met je essentie, kan een grote uitdaging zijn. Je vindt het belangrijk wat anderen van je denken – zeker diegenen dichtbij je - en je doet je best om iedereen tevreden te houden, maar waar blijf jij in dat alles? Je vindt het soms moeilijk om grenzen te stellen, je waarheid te spreken of jezelf toe te staan ​​om volledig jezelf te zijn bij mensen. Misschien begin je zelfs af en toe aan je eigen intuïtie te twijfelen als je geconfronteerd wordt met zoveel onbegrip om je heen.

Maar wat je voelt is écht. En het is tijd om het te eren.

Find your people. Keep them close.

En dat is waar de Inner Beauty Tribe om de hoek komt kijken. Met dit lidmaatschap heb je eindelijk die community die van je houdt om wie je bent - waar gewoon jezelf zijn genoeg is. Bovendien heb je toegang tot de beste tools om je te helpen verbonden te blijven met jezelf. Iets wat nu meer dan ooit nodig is, zowel individueel als collectief.

Of je nu die gedachten en onzekerheden die je tegenhouden los wilt laten, wilt leren hoe je die bewuste partner kunt aantrekken, wilt helen wat geheeld mag worden, je purpose wilt ontdekken en de angsten wilt overwinnen die je ervan weerhouden om dat volledig te gaan leven, je eigen bedrijf wilt starten: we are here. Je zussen zullen je steunen, ik en mijn team begeleiden je met sessies, meditaties, en tools.

Nadieh

Samen met Mayke heb ik samen met mijn partner 2 dagen een privé retreat gehad. Het programma was zo waardevol. Ik had al veel in persoonlijke ontwikkeling gedaan, maar nergens zoveel tools gekregen als bij haar.
Mayke is super toegankelijk en je voelt dat ze het met zoveel liefde doet. Twee weken later heb ik nu een nieuwe baan en weten we waar we naartoe willen vanuit ons hart.
Een retreat op lbiza gaat er zeker nog komen!

Josefine

I did the one day at home retreat and what a day! I'm amazed by what can happen through a screen, in your own house. Mayke and Nick guided me through a set of valuable sessions, meditations and exercises. Its varied, powerful and well assembled. And most importantly, it was crystal clear tha tlots of love and effort were put in this retreat. I highly recommended doing this, no matter who you are or where you'are at.
Thank You thank you thank you Mayke, Nick and the rest of the team Inner Beauty Retreat for making this available. I'm excited to continue this journey using your guidance and tools. Love!

Jolie

In een woord: magisch! ik ben nu twee keer mee geweest op het inner beauty retreat. Twee keer een hele bijzondere ervaring, wat me op heel veel vlakken zo veel heeft gegeven! het hele retreat: het programma, de locaties, de mensen, het eten, alles is zo mooi op elkaar afgestemd door Mayke.
En niet te vergeten, Mayke Zelf: een enorme inspiratieborn, vol warmte, liefde en (intuitive) kennis, een betere host is er niet. Ook de individuele Healings die Mayke Geeft zijn 'one of a kind', heel bijzonder. Oude blokkades doorbroken en voelde ma daarna ZO vrij! Voor iedereen: ga het zelf ervaren!

Producten tribe canva

Maand Membership

€ 37.00/mnd

 • Become Her
 • Ultimate Focus Program by Nick
 • Meditations
 • Community Nights
 • Magical Manifestation Stories
 • Conscious community
 • Book Club
 • Betaal maandelijks, ieder moment opzegbaar
producten tribe plus olie verlicht stress en pijn

Jaar Membership

€ 444 € 370.00/Year

 • Become Her
 • Ultimate Focus Program by Nick
 • Meditations
 • Community Nights
 • Magical Manifestation Stories
 • Conscious Community
 • Book Club
 • FREE CBD OLIE (t.w.v. €36,95) *Nature Based *Organic *Vegan