What other say about the
The Inner Beauty Retreat

Inner beauty Retreat review
Inner beauty Retreat review
Inner beauty Retreat review
Inner beauty Retreat review
Inner beauty Retreat review
Inner beauty Retreat review
Inner beauty Retreat review
Inner beauty Retreat review
Inner beauty Retreat review
Inner beauty Retreat review
How would your life look like if you would feel amazing and
unstoppable on the inside?
 If you know who you are, why you are here and are the master of your thoughts and emotions?

You can still join us.

Look below for more info on these life-changing weeks.

Outside

"Reconnect to your essence"

SEPTEMBER 9TH - 14TH 2019, PORTUGAL

View More: http://sofiagomezfonzo.pass.us/canverru

"Reconnect to your essence"

SEPTEMBER 30TH - OCTOBER 4TH 2019, IBIZA

The pool

"Reconnect to your essence"

NOVEMBER 4TH - 9TH 2019, IBIZA

elizabeth's inner beauty retreat

jessie jazz's inner beauty retreat

Former Miss Netherlands Jessie Jazz Vuijk joined us for the Inner Beauty Retreat on Bali. Living in a world of outer beauty, Jessie Jazz knows true beauty is found within and that it's a must to know who you are on the inside in this world.
Read her story here.

marije's inner beauty retreat

Marije-Remmelink


Wat was de reden dat je interesse hebt in het retreat? 

Ik zat al een tijdje echt niet lekker in mijn vel. Was ongelukkig met mijn leven, wat ik deed en hoe ik was. Het leek alsof niemand me ermee kon helpen. Ik dacht 'misschien moet ik eens in mijn eentje weg', naar Bali bijvoorbeeld. Daarnaast wilde ik graag ondersteund worden en mijn problemen oplossen op een manier die ik nog niet eerder had geprobeerd. Toen ineens was daar het Inner Beauty Retreat.

Was het makkelijk om de beslissing te nemen om je op te geven voor het retreat? 

Nee helemaal niet, ik vond het super eng en was ook sceptisch. Wat nou als het niet goed gaat? Wat nou als ik heimwee krijg? Wat nou als m'n kamergenootje niet leuk is. Wat nou als het niet werkt? Wat nou als, wat nou als? Maar in the end, als je je altijd laat leiden door je 'wat nou als stemmetje' zul je nooit nieuwe, leuke, mooie fijne dingen ontdekken. Dat wist ik toen alleen nog niet helemaal.

Wat heeft jou uiteindelijk doen laten beslissen om deel te nemen aan het retreat?

Ik had fijn contact met Mayke waarbij ik al mijn problemen had uitgelegd. Zij vertelde op wat voor manier het Inner Beauty Retreat zou bijdragen aan mijn herstel, en hoe alles in zijn gang zou gaan. Door dit persoonlijk contact kreeg ik een beter idee en een fijner gevoel en ebde het 'wat nou als stemmetje' weg. Wat een rush ging er door me heen toen ik geboekt had!

Hoe heb je het retreat ervaren?

Het was fantastisch! Ik kan niet zeggen dat ik er echt tot rust kwam, want je gaat echt hard aan de slag met jezelf en je krijgt zoveel nieuwe inzichten. Hoewel de massage wel erg ontspannend was 🙂 Voor mij heeft het echt geholpen antwoorden te krijgen op bepaalde vragen waarvan ik niet wist dat ik ze had. Het was fijn om in een kleine groep te zijn en je wordt snel heel hecht, omdat het toch intiem is om samen zoiets met elkaar aan te gaan.

Was het zweverig?

Ik kan me voorstellen dat iemand anders dat zou kunnen vinden. Ik ben zelf super nuchter maar ik stond wel overal voor open. Zweverig vond ik het zelf niet, maar ik vond sommige dingen wel echt vreemd. Maar dan in de zin van 'hoe kan het dat ik dit niet weet, het klinkt zo logisch'. Ik heb veel eye openers gehad! En die waren niet zweverig. Ook in mijn omgeving thuis lijkt niemand het zweverig te vinden en staat iedereen open voor mijn ervaringen (en willen veel mensen in mijn omgeving ook gaan!).

Wat heeft het retreat voor een effect op je gehad?

Nou, ik ben gewoon mezelf weer. Vrolijk, energiek en sportief. Dat was ik along the way wel een beetje kwijt geraakt. Ik zie de dingen veel logischer en minder zwaar. Het leven is een stuk leuker en makkelijker als je je niet de hele tijd laat leiden door je verstand en je 'wat als stemmetje', maar af gaat op je gevoel. Ik merk dat nu ik positief in het leven staat, er ook positieve dingen mijn kant op komen. Op alle gebieden. En dat gun ik echt iedereen!

Wil je nog iets anders kwijt?

Als je besluit om mee te doen met het Inner Beauty Retreat, ga dan zeker daarna niet gelijk naar huis. Ik ben nog 1,5 week op Bali gebleven, om alles te laten bezinken, het even in mijn eentje te moeten doen en alle nieuwe kennis toe te passen. Dat zou ik iedereen echt aanraden! Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik op Bali de mooiste en meest bijzondere tijd van mijn leven heb gehad...

marlous klomp's inner beauty retreat

maarten's inner beauty retreat

Maarten Snethlage Inner Beauty Retreat


Wat was de reden dat je interesse hebt in het retreat? 

Ik bevond me in een levensperiode waarbij ik steeds meer was gaan inzien dat mijn geluk (in relaties) niet afhankelijk was van externe factoren, maar van hoe de relatie was met mijzelf en hoe ik deze externe factoren bekeek. Ik kwam erachter dat ik de liefde voor mijzelf en mijn lichaam altijd bij anderen zocht en leerde eindelijk om deze zelf-liefde zelf te creëren. Ik zag in de Inner Beauty Retreat een super mooie kans om in mijzelf te investeren op een hele liefdevolle manier.

Was het makkelijk om de beslissing te nemen om je op te geven voor het retreat? 

Nee, dat was het zeker niet. Ik had nog nooit zo’n investering in mijzelf gedaan en maakte me druk of het wel waard zou zijn. Ik was al begonnen met mediteren en yoga en merkte daar heel veel positieve effecten van, toch vond ik het moeilijk om te oordelen of de vrijgekomen waarden die ik hiervan ervoer het prijskaartje van het retreat waard zouden zijn. Het werd nog eens moeilijker gemaakt door mijn directe omgeving die niets van mijn interesse in het retreat begreep, en al helemaal niet voor zo’n ‘groot’ bedrag.

Wat heeft jou uiteindelijk doen laten beslissen om deel te nemen aan het retreat? 

Ik heb me er een tijdje op gefocust wat ik nu het aller liefste zou willen doen - los van mijn angsten en luisterend naar wat mijn hart en lichaam me te vertellen hadden. Ik kreeg kriebels in mijn maag en een lach op mijn gezicht wanneer ik over het retreat fantaseerde en mijn sterke interesse begon het te winnen van mijn angst dat het ’t allemaal niet waard zou zijn. Ik besloot voor lef en liefde te kiezen en dat ging naar mijn gevoel elk prijskaartje te boven.

Het was overigens ook super fijn dat Mayke me heeft opgebeld toen ik aangaf met twijfel te zitten. Ze heeft me toen heel erg geholpen om vanuit alle vrijheid en eerlijkheid een keuze te maken die voor mij het beste voelde. Dat werd dus deelname aan het retreat!

Hoe heb je het retreat ervaren? 

Als de mooiste en waardevolste week uit mijn leven. Liefde, vrede, dankbaarheid, vrijheid en vriendelijkheid waren de kernwaarden van deze week die helemaal tot bloei kwamen. Ik voelde een verbinding met mezelf en anderen waar ik het bestaan niet van afwist en er ontwikkelde iets in mij wat voelde als thuiskomen. Mijn gevoelens van verdriet, angsten en eenzaamheid losten op en maakten plaats voor simpelweg alles wat er op dat moment aanwezig was. Ik durfde voor het eerst in mijn leven de Maarten te zijn die ik altijd ben geweest en hier ook trots op te zijn. Als ik nu aan het retreat terugdenk voel ik gelijk een warme golf van dankbaarheid en kippenvel over me heen komen wat me een hele gelukkige lach op mijn gezicht tovert.

Was het zweverig? 

Ik blijf zweverig altijd maar een vreemd begrip vinden. Naar mijn idee is het een weerstandsvorm van spiritualiteit, dat naar mijn beleving niets anders betekend dan ‘vanuit een diepere verbinding met jezelf’. Ik ben de diepste verbinding met mezelf aangegaan tijdens het retreat en, ook al heb ik mijn best gedaan bij het antwoorden van deze vragen, gaat de hele ervaring mijn woorden nog te boven. Ik weet wel dat ik mijn vriendin na het retreat belde en ik in mijn intense euforie heel erg moeilijk kon uitleggen hoe ontzettend fijn en geliefd ik me voelde op dat moment. Voor mij was het niet voor te stellen dat het retreat deze ontzettend mooie waarden op mijn leven zouden hebben voordat ik had deelgenomen. Maakt dat het retreat dan zweverig?

Wat heeft het retreat voor een effect op je gehad?

Ik ben veel meer gaan leven vanuit positiviteit - wat voor mij niets anders betekent dan het leven tegemoet lachen, kijken naar dat wat er allemaal mogelijk i.p.v. te balen van wat er allemaal niet mogelijk is en kansen te pakken in plaats van ervan weg te lopen. Ik heb veel meer richting in hetgeen waar ik graag heen wil met mijn leven. Ik ben door het retreat veel eerlijker naar mezelf geworden - naar waar ik energie van krijg en wat ik luist mag loslaten. Hierdoor krijgen al mijn talenten en kwaliteiten de ruimte om er te zijn en dat voelt echt zo heerlijk. Het aller waardevolste van deze week is wel geweest dat ik mijzelf vanuit het diepste van mijn hart ben gaan lief hebben en hierdoor lukt het mij nu ook om liefde voor anderen te voelen op zijn meest pure vorm, en daar geniet ik elke dag opnieuw van.

Wil je nog iets anders kwijt? 

Het retreat heeft niet direct mijn leven veranderd, maar wel de manier waarop ik op het leven kijk en dat heeft alle deuren wijd open voor me gezet. Het is zo ontzettend waardevol om in contact te komen met je Inner Beauty, ofwel je ware zelf, en die waarden stijgt echt al het tastbare te boven. Ik heb de rest van mijn leven profijt van deze ervaring en gun deze elk ander ook. Ik wens je heel veel liefde en het meervoud van lef, ‘leven’, toe bij het maken van je besluit!

wietske's inner beauty retreat

junte's inner beauty retreat

Junte-Wasmann-Inner-Beauty-Retreat
Wat was de reden dat je interesse had in het retreat?

In de tijd dat ik in Amsterdam woonde beoefende ik 2 tot 3 keer per week yoga. Vanuit een gezonde basis kon ik mijn bedrijf opbouwen. Gedurende de laatste jaren werd er meer en meer gewerkt en bewoog ik minder. Het was tijd om die balans weer te herstellen. Een goed begin was het retreat van Inner Beauty.

Was het makkelijk om de beslissing te nemen om je op geven voor het retreat?

Voor mij was het een makkelijke beslissing. Het enige wat mij tegenhield was dat ik dacht dat ik een overvolle agenda had en dat de afspraken die ik had staan niet konden wachten. Dat kan wel. Achteraf was het makkelijker dan ik dacht.

Wat heeft jou uiteindelijk doen laten beslissen om deel te nemen aan het retreat?

Ik merk dat ik het meest productief of het lekkerst door de dag heen ga als ik mij fit voel en genoeg energie heb. Na een periode van veel werk, stress en weinig bewegen was ik er aan toe om echt tijd te nemen voor mijzelf en aandacht te besteden aan mijn eigen ontwikkeling

Hoe heb je het retreat ervaren?

Als zeer bijzonder. Met een ontzettende leuke groep op een mooie plek en ongedwongen. Het programma zat goed in elkaar met een goede afwisseling tussen beweging (yoga) gezond en lekker eten (raw), fantastische sessies voor de mind (meditatie) en de ontwikkeling op emotioneel vlak.

Wat heeft het retreat voor effect op je gehad?

Ben weer een stukje meer van mijzelf gaan begrijpen. Dichter bij mezelf komen te staan. Hierdoor maak ik makkelijker keuzes die bij mij passen en volg nog meer mijn eigen pad in het leven.

How would your life look like if you would feel amazing and unstoppable on the inside?
If you know who you are, why you are here and are the master of your thoughts and emotions?

You can still join us to Ibiza or Bali.

Click below for more info on these life-changing weeks.

Inner Beauty Group 7 Ibiza new logo

"Reconnect to your essence"

DATES & RATES INNER BEAUTY RETREATS

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
We do not share your personal details with anyone.