DEATH MEDITATION

Stel je voor: je eigen dood, je eigen begrafenis, wat wordt er over jou gezegd? Wat is er in jou nu aan het doodgaan, of wil er doodgaan?

Ben je misschien wel heel bang voor de dood, het thema van de dood en wil je er allesbehalve wat mee te maken hebben?

Dit is je kans om aan te kijken waar je dan minder makkelijk bij kan, en om aan te kijken wat er aangekeken wil worden zodat je meer leven kunt binnenlaten (in je eigen lijf, business, je passies). The Death Meditation

IMG_-31

What to expect?

IMAGE 2023-12-19 18:10:47

Dit is voor jou als je

Reviews

Het voelde als thuiskomen. Een eyeopener. Become Her heeft een deur voor me geopend.“

- Monique

“Ik begon het programma met 0 contact met mijn Higher Self. Na 3 weken kan ik zeggen that: I have Become Her!”

- Mayke

" Wat een geweldige opname. Geweldige stem en muziek en verdeling tussen film, live en doe-dingen. “

- Gerie

“Ik heb hierdoor 100% vertrouwen in mezelf heb gekregen“

- Mayke

“Become Her heeft me geopend om op een intuïtievere manier in het leven te staan en te werken met cliënten. Het heeft vertrouwen gegeven en me dichter bij mezelf gebracht.“

- Imke

“Ik ben dichter bij mezelf gekomen.”

- Sophie

“Wow, ik heb net de breathwork-sessie van Become Her gedaan en WOW, wat was het krachtig!”

- Eline

“Wat ik los laat is mezelf klein maken / in de slachtofferrol zitten. Ik ga me nu meer focussen op mijn gezin, vertrouwen, aandacht en elkaar zien. Het voelt als de sleutel tot alles.

- Imke

foto 17-03-2021 11 19 31

Over Mayke

"Zelfconnectie is de sleutel is tot het manifesteren van jouw droomleven. In je hart liggen alle antwoorden. Durf die te horen en te volgen, en het leven wordt magisch. Voor iedereen is zo'n magisch leven beschikbaar."

 

Mayke helpt anderen hun droomleven te leven, dicht verbonden met zichzelf en hun purpose. Ze heeft meer dan 400 mensen in ruim 35 retreats helpen helen en hun leven transformeren, en honderden 1:1 healing sessies gegeven met bijzondere resultaten.

 

Ze is een coach en mentor voor ondernemers die impact willen maken, gelukkiger of succesvoller willen zijn en van de wereld een mooiere plek willen maken.

Meld je hier gratis aan