Dít is waar dat knagende gevoel van eenzaamheid vandaan komt

Je bent best gelukkig / Het gaat best goed met je,

maar af en toe steekt er een gevoel van eenzaamheid de kop op. Misschien zelfs wel regelmatig. Een gevoel wat je het liefst snel wegdrukt, met je telefoon, Netflix, vrienden, werk, eten of een relatie.

Alleen, op de een of andere manier lijkt het gevoel elke keer maar weer terug te komen. Wat is toch dat knagende gevoel van eenzaamheid, en waar komt het vandaan?

 

Ik heb twee keer goed nieuws voor je.

 

Het eerste goede nieuws is: het komt inderdaad ergens vandaan. Je bent niet gek, raar of alleen hierin. Het is niet ‘zomaar’ dat deze gevoelens opkomen: ze hebben een bron. En daarmee kom ik meteen bij het tweede goede nieuws: Dat betekent dat je er iets aan kunt doen. Daarvoor is het belangrijk te weten waar het vandaan komt.

Je innerlijk kind.

 

Of je nu een gelukkige of traumatische jeugd hebt gehad, jouw innerlijk kind heeft zich verloren, alleen, klein, bang en onzeker gevoeld. Verlaten. En dat zijn precies de gevoelens die later, in je volwassen leven, af en toe opkomen.

Dat het gevoel negeren of wegdrukken op de lange termijn niet werkt, dat snap je zelf ook wel. Maar wat kan je er dan in godsnaam aan doen?

 

Dat is makkelijker dan je denkt. Het belangrijkste om je te realiseren is: dat je innerlijk kind zich verlaten voelt door jou. En dat de enige persoon die hem of haar kan helen, jij zelf bent.

 

Ik wil je graag laten zien hoe jij innerlijke rust weer in jezelf kunt vinden. Dat het mogelijk is om gelukkig te worden met jezelf, ook als je dat nu nog niet zo voelt. En hoe dat terugkerende rotgevoel je beste vriend kan worden.

 

In deze korte video vertel ik je mijn verhaal en belangrijkste inzicht. Wat ik heb gedaan en hoe het mijn leven compleet heeft veranderd.

 

Omdat ik weet dat wat ik heb ervaren ook voor jou mogelijk is.

Liefs,

Mayke

VAN STRESS NAAR INNER PEACE

Hoe 1 verhaal je leven kan veranderen. In deze gratis video deel ik met jou mijn belangrijkste inzicht die alles voor mij veranderde. Ik deel 3 lessen + oefening die ik heb ontdekt en transformerend werken voor iedereen. Dus ook voor jou. 

Inner Beauty Retreat video Mayke

Vul hieronder je gegevens in, dan stuur ik DIRECT de gratis video naar je toe. 

*Door mij aan te melden geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in onze privacy policy

Something went wrong. Please check your entries and try again.