In deze gratis masterclass ontdek je hoe contact met je hogere zelf direct je leven zal veranderen.

Wat is je hogere zelf precies? Na deze masterclass voel je precies wie zij is en hoe ze met je communiceert.
Je gaat stoppen met jezelf klein te houden, en jezelf losbreken uit een box die veel te klein voor je is. You're not here to play it small.
We doen een meditatie waarin je een glimps gaat opvangen van hoe jouw leven er uit ziet als jij naar je hogere zelf gaat luisteren.

Meld je hieronder aan om de replay van de masterclass te ontvangen:

become her-

Gratis Masterclass:

Reconnect to your higher self

Wil jij voelen wat voor jou de juiste richting is in plaats van steeds maar twijfelen en piekeren? In de gratis masterclass "Reconnect to your higher self" leer je de stem van je hogere zelf herkennen en naar haar luisteren. Jij mag achteroverleunen, zij leidt je de weg.
become-her-meditate

Dit is voor jou als je

De connectie met jezelf af en toe kwijt bent of wilt verdiepen
Je het soms lastig vindt om te voelen wat je nu écht wilt. Je staat voor keuzes in je leven en weet niet welke kant je op wilt
Je dankbaar voor het leven bent wat je nu leeft maar je ook weet dat je hier bent voor een bigger purpose
Je je leven meestal een 7 geeft. Voldoende. Maar het is niet je droomleven. En je weet dat er meer mogelijk is.

Reviews

''Become Her was een mooie stok achter de deur om écht de verbinding met mezelf aan te gaan. Met name de meditaties vond ik erg fijn en de breathwork was een mooie, nieuwe ervaring. Hierdoor ben ik nog een stukje dichter bij mezelf gekomen.''

- Sophie

''Ik heb inmiddels de juiste stappen kunnen maken. Ik worstelde soms nog met bepaalde onzekerheden met betrekking tot mijn werk. Ik heb deze week wel de juiste keuzes gemaakt  tot mijn werk om de juiste balans te kunnen vinden tussen werk en privé.''

- Samantha

''Het programma Become Her vond ik echt prachtig om te doen. Het programma begon ik met 0 contact met mijn Higher Self en ik wist zelfs niet echt wat ze precies is. Na de 3 weken heb ik mijn Higher Self leren kennen en de connectie met haar kunnen maken. Na het voor de 2e keer doen van de prachtige! breathwork kan ik zeggen that: 'I have become Her'. En daar ben ik zo blij mee, omdat ik hierdoor 100% vertrouwen in mezelf heb gekregen.

- Maaike

mayke-niestadt

Over Mayke

"Zelfconnectie is de sleutel is tot het manifesteren van jouw droomleven. In je hart liggen alle antwoorden. Durf die te horen en te volgen, en het leven wordt magisch. Voor iedereen is zo'n magisch leven beschikbaar."

 

Mayke helpt anderen hun droomleven te leven, dicht verbonden met zichzelf en hun purpose. Ze heeft meer dan 400 mensen in ruim 35 retreats helpen helen en hun leven transformeren, en honderden 1:1 healing sessies gegeven met bijzondere resultaten.

 

Ze is een coach en mentor voor ondernemers die impact willen maken, gelukkiger of succesvoller willen zijn en van de wereld een mooiere plek willen maken.

Meld je aan voor de replay: