Waarom je nooit tevreden zult zijn met je uiterlijk

We weten best dat uiterlijke schoonheid niet is waar het om gaat in dit leven.

En dat schoonheid vergankelijk is. Dat we ons niet moeten meten aan bekendheden en wat we zien in tijdschriften en op tv. Maar we doen het stiekem wel.

 

Het liefst worden we ’s ochtends fris wakker en zijn we tevreden met wat we zien in de spiegel. Een splash water in je gezicht, wat crème op en ready to goom met een zelfverzekerd gevoel de deur uit te gaan. Vaak gaat het echter niet zo. Spenderen we veel tijd en geld aan de juiste spulletjes om ons mooi te maken.

 

Maar écht tevreden zijn we nooit, of is het van korte duur. Waarom is dat? En hoe maken we de stap van outer beauty,naar inner beauty?

 

Allereerst is het belangrijk om te weten waar deze ontevredenheid vandaan komt. Je identificeert je met je ego.Jouw ego vergelijkt zich aan het uiterlijk van anderen en creëert in gedachten een soort ideaalbeeld, waar het onmogelijk aan kan voldoen. Een strijd die je nooit zult winnen. Want als het ene streven bereikt is, dient de volgende ‘imperfectie’ zich alweer aan.

 

Niet voor niks zijn modellen, voor velen de mooiste vrouwen ter wereld, het meest onzeker over hun uiterlijk. Hoe mooier, hoe onzekerder, lijkt het soms wel. Met andere woorden:het is nooit genoeg. Je strijd met je uiterlijk kan je dus opgeven. Focus je aandacht in plaats van op je buitenkant, op je binnenkant. Je binnenwereld: daar waar al je gedachtes en emoties over jezelf vandaan komen.

 

We willen tenslotte dat mooiere uiterlijk omdat we denken dat we dan tevreden zullen zijn, innerlijke rust zullen hebben en met gemak aantrekken wat we willen aantrekken in het leven. Maar zo werkt het helaas (of gelukkig?) niet.

 

Zolang je je blijft identificeren met je ego, zal je nooit tevreden zijn met je uiterlijk.

 

Stel nou dat je direct naar die innerlijke rust kunt gaan, tevreden kunt zijn met jezelf, met wie je van binnen én van buiten bent. En dat je met gemak al het moois aantrekt in je leven waar je van droomt– omdat je zo verbonden bent met jezelf. Stel nou dat dat kan, zonder iets te veranderen aan je uiterlijk. Zou je dat willen?

 

Je ego zegt waarschijnlijk ‘nee’ en je hart of je ziel zegt ‘ja’.

 

Als het antwoord voor jou ‘ja’ is, laat me je dan mijn verhaal vertellen in deze korte video. Ik laat je mijn transformatie van ‘outer’ naar ‘inner’ beauty zien en deel ook mijn belangrijkste inzicht om deze shift te hebben kunnen maken. Het inzicht dat leidt naar jouw vrijheid <3

 

Laat hieronder je e-mail adres achter en ik stuur je de video meteen toe.

 

Want je bent prachtig, precies zoals je bent. En ik wil zo graag dat je dat zelf ook (weer) gaat zien.

Liefs,

Mayke

VAN STRESS NAAR INNER PEACE

Hoe 1 verhaal je leven kan veranderen. In deze gratis video deel ik met jou mijn belangrijkste inzicht die alles voor mij veranderde. Ik deel 3 lessen + oefening die ik heb ontdekt en transformerend werken voor iedereen. Dus ook voor jou. 

Inner Beauty Retreat video Mayke

Vul hieronder je gegevens in, dan stuur ik DIRECT de gratis video naar je toe. 

*Door mij aan te melden geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in onze privacy policy

Something went wrong. Please check your entries and try again.